FRANCJA /

MAISON BOECKEL – MITTELBERGHEIM, Alzacja


GEWURSTRAMINER


Rodzaj: Półwytrawne
Kolor: Białe
Pojemność: 750ml
Temperatura podawania: 8-12ºC
Idealne jako apertif, z dojrzałymi serami i deserami


BOECKEL PINOT BLANC RESERVE


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: Wytrawne
Kolor: Białe
Temperatura podawania: 8-10ºC
Idealne do: owoców morza, potraw z ryżem i fondue.


BOECKEL RIESLING


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: Wytrawne
Kolor: Białe
Temperatura podawania: 8-10ºC
Idealne do ryb, owoców morza i białego mięsa


BOECKEL RIESLING „WIEBELSBERG” GRAND CRU


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: Wytrawne
Kolor: Białe
Temperatura podawania: 8-12ºC
Idealne do: owoców morza, ryb i delikatnych mięs.


BOECKEL RIESLING „BRANDLUFT”


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: Wytrawne
Kolor: Białe
Temperatura podawania: 8-12ºC
Idealne do owoców morza, gotowanej lub grillowanej ryby oraz delikatnych mięs.


BOECKEL SYLVANER


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: Wytrawne
Kolor: Białe
Temperatura podawania: 8-10ºC
Idealne do: skorupiaków , ryb i wędlin.


CREMANT D’ALSACE BLANC DE BLANC


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: białe, musujące
Temperatura podawania: 5-8ºC
Idealne do deserów i jako aperitif


CREMANT D’ALSACE CHARDONNAY


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj: Białe, musujące
Temperatura podawania: 8-10ºC
Idealne do deserów i jako aperitif


CREMANT D’ALSACE BRUT ROSE


Rodzina: AOC Alsace
Rodzaj musujące, różowe
Temperatura podawania: 8-10ºC
Idealne do deserów i jako aperitif